Register For:
 • Οι εξετάσεις εισδοχής στα γραφεία μας στην Αθήνα

 • Οι φοιτητές μας στον ολοκαίνουριο προσομοιωτή τον πιο καινούριο των Βαλκανίων

 • 135 χρόνια από την ίδρυση της Ναυτικής Ακαδημίας Βάρνας και η συμμετοχή της εταιρίας μας μετά από πρόσκληση του κοσμήτορα της σχολής και ο αντιπρόσωπος μας Κ Σκόνης

 • Τα εγκαίνια του Ολοκαίνουριου προσομοιωτή

 • Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δωρεάν εκδρομή για όλους τους νέους φοιτητές μας στη Βάρνα. Τρεις μέρες ενημερώσεων στο πανεπιστήμιο, εγκατάσταση στις νέες εστίες και φυσικά βόλτες στην πόλη!

 • Η BLACK SEA UNIVERSITY ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΈΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΔΙΕΥΚΌΛΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΊΖΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΉ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΙΚΉ ΑΚΑΔΗΜΊΑ Slide title Σπιτικό φαγητό στις φοιτικές εστίες της σχολής

 • Η Black Sea University σε συνεργασία μαζί με την ΑΕΝ Βάρνας οργανώνουμε 5η σεπτεμβρίου ημέρα σάββατο συνάντηση του υπόκοσμήτορα καπετάνιο δόκτωρ Ζεληαζκό Νικολοβ της Ναυτικής Ακαδημίας Βάρνας στα κεντρικά μας γραφεία στην Αθήνα με τους φοιτητές μας

 • Ξεκινούν την καριέρα τους ως πλοίαρχοι Γ’ βαθμού (ανθυποπλοίαρχοι) και στη συνέχεια εξελίσσονται σε Β΄ πλοιάρχους και τελικά σε Α΄ πλοιάρχους σε πλοία του εμπορικού στόλου.

 • Τα δίδακτρα για τους ευρωπαίους φοιτητές είναι 1000 ευρώ το εξάμηνο

 • το θερμό καλωσόρισμα του πρύτανη και διοικητή της σχολής

 • Επαγγελματική Ανέλιξη

  Ειδικότητα «Πλοήγηση»

  Οι επιτυχόντες απόφοιτοι της τεταρτοετούς φοίτησης, αποφοιτούν με το ακαδημαϊκό βαθμό «πτυχίο». Αυτοί μπορούν να καταλάβουν τη θέση του «συντρόφου» σε όλα τα πλοία της πολιτικής πλοήγησης και να διοριστούν σε θέσεις ακτής: διαχειριστής πλοίου, πράκτορας πλοίου, μεσίτης, εμπειρογνώμονας φορτίου και άλλων.

  11995964_1027226743978750_147317441578770133_n

  Ειδικότητα « Ναυπηγική μηχανική και μηχανημάτων πλοίου»

  Οι επιτυχόντες απόφοιτοι της τεταρτοετούς φοίτησης, αποφοιτούν με
  μεταπτυχιακό πτυχίο «Bachelor». Αυτοί μπορούν να κατέχουν τα αξιώματα: «φύλαξη μηχανής στο επανδρωμένο μηχανοστάσιο με εξυπηρέτηση» ή «μηχανής της βάρδιας στο επανδρωμένο μηχανοστάσιο με εξυπηρέτηση αφύλακτη» πολιτικών πλοίων με απεριόριστη εξουσία της συγκρότημα παραγωγής ισχύος (ΣΠΙ), δεύτερος μηχανικός πλοίου με κύρια προωστηρία μηχανή ισχύος των ΣΠΙ έως 3 000 kW, και επικεφαλής μηχανικός πλοίου με κύρια προωστηρία μηχανή ισχύος των ΣΠΙ έως 3000 kW στις εσωτερικές πλωτές μεταφορές στην Ευρώπη. Οι απόφοιτοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες διευθυντικές θέσεις στον τομέα των θαλάσσιων μεταφορών και της βιομηχανίας.

  ddd

   

  Ειδικότητα «Ηλεκτρολογικός εξοπλισμός του πλοίου»

  Οι επιτυχόντες απόφοιτοι της τεταρτοετούς φοίτησης αποφοιτούν με το ακαδημαϊκό βαθμό «πτυχίο» και διαθέτουν άδεια ως ναυτικός «ηλεκτρολόγος πλοίου». Μπορούν να καταλάβουν τη θέση του “ηλεκτρολόγου” της κατηγορίας πλοίων αστικής πλοήγησης και άλλες διευθυντικές θέσεις στις θαλάσσιες μεταφορές και στην βιομηχανία – μηχανικοί και εφαρμοστές ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.

  elobzav-300

  Ειδικότητα «Ηλεκτρονικά βοηθήματα πλοίων»

  Οι επιτυχόντες απόφοιτοι αποφοιτούν με το ακαδημαϊκό βαθμό «πτυχίο». Είναι έτοιμοι να εργαστούν στις θαλάσσιες και χερσαίες επικοινωνίες, ραντάρ και ραδιοβοηθήματα και στα συστήματα αυτοματισμού, καθώς και στη συντήρησή τους.

   elektron-300

  Ειδικότητα «Επιχείρηση στόλου και λυμένων»

  Οι επιτυχόντες απόφοιτοι πάρουν το ακαδημαϊκό βαθμό «πτυχίο» και προετοιμάζονται για τις θέσεις διοργανωτή, αναπληρωτή διευθυντή του λιμανιού και επικεφαλή του μικρού λιμανιού. Μπορούν να καταλαμβάνουν διαφορετικό τομέα και ειδικότητα στη διοίκηση λιμένων και στις ναυτιλιακές εταιρείες.

   port-roter (1)

  Ειδικότητα «Τεχνολογία επισκευαστικής»

  Οι επιτυχόντες απόφοιτοι της τεταρτοετούς φοίτησης αποφοιτούν με το ακαδημαϊκό βαθμό «πτυχίο» και τον χαρακτηρισμό του «μηχανικός της τεχνολογίας επισκευαστικής». Οι απόφοιτοι μπορούν να διορίζονται και διάφορες διευθυντικές θέσεις στον τομέα της επισκευής πλοίων και της ναυπηγικής βιομηχανίας.

   remont1-300 (1)

  Ειδικότητα «Εσωτερική ναυσιπλοΐα»

  Οι σπουδές διαρκούν τέσσερα χρόνια. Οι φοιτητές αποφοιτούν με το ακαδημαϊκό βαθμό «πτυχίο» και μπορούν να άσκησουν τα καθήκοντά τους ως «αξιωματικοί φυλακής» όλων των σκαφών που ταξιδεύουν με τα πλοία, καθώς και σε διάφορες διευθυντικές θέσεις στη διαδικασία μεταφοράς σε λιμάνια και σε εμπορικές εταιρείες εσωτερικής ναυσιπλοΐας.

   brp (1)

  Ειδικότητα «Ωκεάνια τεχνολογία»

  Οι επιτυχόντες απόφοιτοι της τεταρτοετούς φοίτησης αποφοιτούν με το ακαδημαϊκό βαθμό «πτυχίο». Οι απόφοιτοι μπορούν να λάβουν μηχανικές, ερευνητικές θέσεις και θέσεις σχεδιασμού για την εκμετάλλευση των θαλάσσιων εγκαταστάσεων.

   energyisland-350

  Ειδικότητα «Διαχείριση των υδάτινων μεταφορών»

  Αυτός ο βαθμός έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στην τάση της αυξημένης ζήτησης για τα διευθυντικά στελέχη στο δυναμικό διεθνές περιβάλλον της μεταφοράς νερού. Διαθέτει ένα συνδυασμό της μηχανικής, της οικονομικής, της διαχείρισης και της νομικής εκπαίδευσης. Θα προετοιμάσει τους μελλοντικούς ηγέτες και εμπειρογνώμονες στο διεθνές εμπόριο διά θαλάσσης, στις δραστηριότητες θαλάσσιων μεταφορών, λιμενικών κέντρων και κρατικών θεσμών έλεγχου.

   3 

  Ειδικότητα «Τεχνολογίες πληροφορίας και επικοινωνιών στη ναυτιλία»

  Η ειδικότητα «Τεχνολογίες πληροφορίας και επικοινωνιών στη ναυτιλία» έχει συσταθεί για να εκπαιδεύσει ειδικούς στον τομέα της τεχνολογίας πληροφοριών, η οποία τέθηκε σε όλους τους τομείς της ναυτιλίας. Η ευρείας βάσης διδασκόμενη ύλη επιτρέπει στους πτυχιούχους να εργαστούν ως επαγγελματίες στον τομέα των θαλάσσιων επιχειρήσεων.

  .